IJzersterk in staalwerk!

IJzersterk in staalwerk!

IJzersterk in staalwerk!

IJzersterk in staalwerk!

IJzersterk in staalwerk!

IJzersterk in staalwerk!

Over Berndt bv

We zijn een echt familiebedrijf met een No-Nonsensepolitiek waar Service nog met een hoofdletter wordt geschreven. Als regionaal werkende organisatie stellen wij persoonlijk contact met onze klanten voorop, gevolgd door een snelle, betaalbare serviceverlening in combinatie met de levering van hoogwaardige kwaliteitsproducten.

 

Onze activiteiten bestaan uit:

 

 

Intern Transport

Als Cesab dealer zijn we gespecialiseerd in Cesab intern transportmateriaal, maar uiteraard kunt u ook met andere merken bij ons terecht voor Service, Onderhoud, Reparatie en Keuring. Dankzij goede contacten met onze onderdelenleveranciers zijn wij in staat om bijna alle onderdelen van bijna alle merken tegen scherpe prijzen te leveren. Dit laatste is zeer interessant voor bedrijven met een eigen Technische Dienst, die graag zelf hun eigen machines willen onderhouden.

 

Bij reparatie kunnen wij uw heftruck met eigen vervoer halen, waarbij we, indien u dat wenst, direct een heftruck voor vervanging meenemen. U kunt bij ons overigens al een heftruck huren voor één dag en voor een hele scherpe prijs! Natuurlijk kunt u ook een heftruck voor een maand of langer huren. Vraag naar de voorwaarden.

 

Als keurend bedrijf verzorgen wij ook de veiligheidskeuring van uw Intern transportmateriaal, uw batterijladers en veegmachines. Maak dus gebruik van onze service in uw magazijn! Loop eens bij ons naar binnen of maak een afspraak om onze service en onderhoudstarieven door te spreken.

 

Wij komen het u graag uitleggen!